Ravatalozóterem Budapesten

< VISSZA
Ravatalozóterem Budapesten
2019.03.18.

Az előző blog az urna hazaviteléről szólt. Azonban a búcsúszertartásnak nem kell elmaradnia ebben az esetben sem.

Akár a későbbiekben a természetben, vagy vidéki temetőben, esetleg otthon helyezzük el Szerettünk hamvait tartalmazó urnát, van lehetőségünk a méltó elbúcsúztatásra.

Budapesten, a Nagyvárad tér környékén, egy csendes kis utcában található partnerünk, a Lélekhajó Temetkezés kegyeleti rendezvényterme. Az exkluzív helyiség alkalmas mind a hagyományos, mind a különleges búcsúszertartások lebonyolítására.

A terem 78 m2, melynek egy része leválasztható, így igény szerint akár nagyobb befogadóképességű rendezvényteremmé, akár egy bensőségesebb hangulatú, családi búcsú szobává alakítható.

Külön szeretném kiemelni, hogy a helyiség és a környezet teljesen akadálymentesített, így mozgáskorlátozottak, kerekesszékesek számára is könnyen megközelíthető.

A terem dekorációja elegáns, letisztul. A diszkrét selyemvirág díszítés és valamennyi kellék bérleti díját tartalmazza a ravatalozó terem díja:

  • 4 db nagyméretű templomi gyertya, égő mécsesek
  • 1 db nagyméretű selyemvirág ravatal dísz, görög koszorú állványon
  • 1 db kisebb selyemvirág ravataldísz a földön
  • 2 db nagy, álló selyemvirág installáció
  • LCD TV, melyen az alkalomhoz illő (vallási, vagy világi megközelítésű) képeket vetítünk a szertartás alatt, vagy az Elhunyt fotóiból készülő összeállítást vetítjük ki a búcsúztató ideje alatt.

A szertartás megkezdéséig alkalomhoz illő várakozó zenét szolgáltatunk. A búcsúztató aláfestő zenéjét gyászzene gyűjteményünkből választhatja ki, de igény szerint a család által összeállított zeneszámok lejátszására is van lehetőség.

A szertartás a hozzátartozók kérésének megfelelően lehet polgári, egyházi, de lehetőséget biztosítunk énekes, vagy akár ezoterikus búcsúztatásra; illetve megszervezzük a fotózást, a videó felvételt, élő, webes közvetítést, illetve életfilm-, fotó slideshow vetítést.

A szertartás után megszervezzük a halotti tort is.

A búcsúszertartás segít az elengedésben. Mi pedig helyet biztosítunk rá.

© Copyright 2021 Menefrisz Temetkezés - Minden jog fenntartva